joi, 7 aprilie 2022

Fashion Graphic Designer Specialist - Iasi




Nu scapi din ochi ultimele trend-uri în materie de fashion design? Te vrem în echipa noastră! Gemini CAD Systems angajează Fashion Graphic Designer Specialist!

Dacă atuul tău este să creezi grafică digitală cu acel "wow-factor" și „je ne sais quoi”, aplică pe site-ul nostru aici ( https://geminicad.com/.../fashion-graphic-designer.../ ) sau pe email, la adresa HR@geminicad.com și vino să lucrezi într-un mediu în care talentul tău se întâlnește cu experiența practică. It’s a match! 

Cine suntem?

Gemini CAD Systems – a Lectra company este unul din cei mai mari dezvoltatori de software la nivel mondial pentru industria de fashion. Dacă ți-ai cumpărat recent un articol vestimentar, sunt toate șansele ca acel articol să fi fost creat folosind tehnologia Gemini concepută la Iași.

Ce ne dorim?

O persoană creativă, pricepută la design și fashion, cu un ochi abil pentru potrivit culori, materiale și texturi. Dacă te descurci în tool-uri precum Illustrator sau Photoshop și designul articolelor de modă e ca o terapie pentru tine, atunci vrem să te cunoaștem.

Ce vei face?

Vei crea resurse grafice pentru produse fashion și ne vei ajuta să dezvoltăm colecții digitale, cu un look & feel unitar, bazându-te pe propria imaginație sau inspirându-te de unde dorești tu. Sky is the limit!
Știm deja că superputerea ta e creativitatea... Așa că nu mai ezita și aplică acum!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii