marți, 18 februarie 2020

Manager de atelier (textile tehnice) - Brasov, Iasi ...

Candidatul ideal

Este obligatoriu sa fiti fluent in scriere si vorbire, atat in limba romana cat si in limba engleza, pentru a putea fi un manager de atelier potrivit. Aveți experienta dovedita in conducerea unei echipe si sunteti interesat de productie și utilaje. Este un avantaj daca sunteti familiar cu masinile de cusut, lipirea materialelor textile cu aer cald si lucrul cu tesaturi acoperite cu PVC. Luati initiativa si va simtiti responsabil pentru afacere.
Sunteti disponibil sa calatoriti in Olanda de cateva ori pe an. In primul an este necesar un training de minim 6 luni la sediul nostru de productie.

Descrierea jobului

Ca manager de atelier sunteti responsabil pentru activitatile organizationale zilnice, dar sunteti si partenerul nostru in dezvoltarea afacerii. Veti fi ajutorul nostru in infiintarea unui nou atelier de productie cu 5-10 lucratori. Sunteti capabil de gasirea angajatilor potriviti pentru crearea echipei de succes. Dupa inceperea activitatii atentia dumneavoastra se va indrepta catre dezvoltarea unei culturi de imbunatatire continua. Ca lider trebuie sa fiti remarcabil si usor de abordat de catre angajati. Veti lucra cot la cot cu ceilalti angajati, deci nu va este teama sa va murdariti pe maini. Va ocupati de problemele administrative zilnice obligatorii si va asigurati ca doar produsele calitative parasesc productia. Raportati direct managerului de productie din Olanda.

Ce vei primi în schimb:
Un loc de munca cu multa libertate si multe responsabilitati. Un pachet salarial bun bazat pe experienta dumneavoastra.
Succesul in aceasta pozitie va fi recompensat.

Va rugam trimiteti CV-ul si scrisoarea de intentie in limba engleza la adresa de mail:
sietzepouwels@buitink-technology.com

Descrierea companiei

Buitink Technology este specializata in dezvoltarea, productia, livrarea si instalarea produselor si solutiilor la cheie in care tesaturile, foliile si textilele tehnice sunt implicate. Ne concentram asupra domeniilor de constructie, arhitectura, industrie si diferite alte piete in care produsele noastre aduc valoare adaugata clientului. Sediul companiei este situat in Duiven, Olanda.

Niciun comentariu: