luni, 10 iunie 2013

Noua fabrica de airbag-uri TRW din Roman ofera locuri de munca

Noua fabrica de airbag-uri TRW din Roman va avea ca activitate principala de productie coaserea sacilor de airbag-uri. Coaserea se va realiza cu masini de cusut manuale, dar cea mai mare parte, cu masini de cusut semiautomatizate si automatizate.

Posturile care vor fi deschise incepand din luna iunie 2013 pana in urmatorii ani vor consta in: operatori productie (cusatori), operatori depozit, sefi de echipa, supervizori productie, manipulanti, mecanici, electricieni, automatisti, ingineri mecanici intretinere, ingineri de proces, ingineri de productie, tehnicieni de calitate, inspector de calitate, ingineri de calitate. De asemenea, pe langa personalul din productie, vor exista si departamentele suport – Financiar-Contabil, Resurse Umane, IT, Logistica etc.

Fabrica va ajunge in cativa ani la un numar de peste 1000 de angajati.

Locatia fabricii va fi in zona industriala Roman, la fostele hale IMR – Fontax.

Personalul din productie va beneficia de cursuri de formare in cadrul unui centru de training.

Cei interesati pot depune CV-uri la cutia postala din incinta curtii, la biroul temporar sau pe adresa de email: recrutare.roman@trw.com

Doar persoanele potrivite din punct de vedere al experientei si pregatirii prezentate in cadrul CV-ului vor fi ontactate telefonic in vederea stabilirii unui interviu.

Echipa Resurse Umane

TRW Airbag Systems SRL, Roman

Niciun comentariu: