marți, 5 iulie 2011

INGINER -INSPECTOR PROTECTIA MUNCII - SSM

Compania: SC TAPARO SRL Targu Lapus, Baia Mare

CANDIDATUL IDEAL:

Persoana dinamica cu experienta, minim 4 ani, in:
-Organizarea efectuarea si supravegherea activitatii de instructaj in domeniul sanatatii si securatii in munca, instructaj general, instructajul general la locul de munca, instructajul periodic, respectiv instructajul la reluarea activitatii;
- Intocmirea normativelor cadru intern de acordare a echipamentului individual de protectia muncii, si dotarea lucratorilor cu echipament;
- Intocmirea instructiunilor privind domeniul sanatatii si securitatii in munca;
- Intocmirea instructiunilor privind acordarea primului ajutor la locul accidentului;
- Toate atributiile care converg din fisa postului privind acest pot.

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Inspector Perotectia Muncii

Beneficii
-Pachet salarial atractiv
-Tichete de masa
-Tichete Cadou
-Telefon

DESCRIEREA COMPANIEI:

SC TAPARO SRL - TARGU LAPUS

Societatea s-a infiintat in 2005 impreuna cu un proiect de a construi o fabrica de productie articole tapitate, canapele si fotolii, la calitatea superioara si preturi competitive. Este o societate comerciala cu raspundere limitata, cu actionariat 100% romanesc si este printre primii cinci producatori de produse tapitate, pentru IKEA.

Principiile dupa care se ghideaza actiunile companiei sunt acelea de a oferi clientului cele mai bune articole, la o calitate superioara si la pretul cel mai scazut de pe piata.Articolele produse in Taparo sunt articole tapitate de tipul canapele si fotolii, cu huse textile, piele si imitatii de piele. Peste 25 camioane de marva livrate zilnic. Acestea sunt produse impreuna cu cei peste 50 colaboratori din zona si nu numai.

Calitatea este aspectul cel mai inportant si cel care duce mai departe orice afacere. Taparo are un sistem de calitate la standarde ridicate, dublat si de certificarea SRAC ISO 9001.

Sursa : http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/inginer-inspector-protectia-muncii-ssm/472453/sqi