marți, 31 ianuarie 2012

Burse de management in Franta

Sursa: http://www.bestjobs.ro/top-locuri-de-munca-burse-in-management-in-franta/61529/5

DESCRIEREA POSTULUI:
Asociatia Absolventilor Romani ai Programului Copernic invita candidatii interesati sa ne contacteze pentru detalii referitor la depunerea candidaturii si pentru detalii referitoare la Program.
Pentru anul universitar 2012-2013 DOSARELE DE CANDIDATURA sunt asteptate pana la 29 FEBRUARIE 2012.
Pregatirea dosarului poate sa dureze intre 1 si 4 saptamani.
PROGRAMUL COPERNIC este un program de formare in management pentru tineri INGINERI, ECONOMISTI si JURISTI din tarile Europei Centrale si Orientale.
Cursul include anual 45 de INGINERI, ECONOMISTI si JURISTI din toate tarile Europei de Est. Anual, pentru Romania se acorda 5 locuri – care sunt acordate pe baza unui CONCURS de dosare de candidatura si a unei evaluari in fata unei comisii mixte formate din reprezentatii scolii, ai companiilor partenere, ai Ambasadei Frantei si ai Asociatiei Absolventilor.
Bursa guvernului francez este pentru intreaga durata a programului. Ministerul francez al Afacerilor Externe acopera taxele de scolarizare si asigurarile de sanatate.
Programul are durata de 12 luni si cuprinde in a doua parte un stagiu practic in cadrul unei firme multinationale, in Franta sau alta tara europeana.
Programul include anual 45 de ingineri, economisti si juristi din toate tarile Europei de Est. Anual, pentru Romania se acorda 5 locuri – care sunt acordate pe baza unui concurs de dosare de candidatura si a unei evaluari in fata unei comisii mixte formate din reprezentatii scolii
CANDIDATUL IDEAL:
Varsta pana in 30 de ani. Absolvent detinator a unei diplome de inginer (studii de 4 sau 5 ani de studii) sau a unei diplome de economist sau de jurist (cu 4 sau 5 ani de studii superioare).
Stapanirea limbii franceze intr-un context profesional este obligatorie (pentru participarea la cursuri si realizarea stagiului intr-o companie franceza)
Interesat de dezvoltarea unei cariere intr-o companie franceza (in Franta sau in filiala acesteia in Romania).
Experienta profesionala initiala intr-o organizatie reprezinta un atu major
CE OBTINETI:

Pe termen mediu:
12 luni petrecute la Paris, in Franta, din care 6 luni de cursuri in 4 institutii de invatamant superior din Paris (Sciences-Po, Mines, Ponts et Chaussees si College des Ingenieurs) si 6 luni de stagiu intr-o mare companie franceza. Printre partenerii Programului Copernic se numara: Banque BNP Paribas, Cetelem, SNEF, Bouygues Construction, Air Liquide, Groupe Danone, l'Oréal, Renault, Saint-Gobain, Groupe Crédit Agricole, ArcelorMittal si altele.
O bursa de studii de aproximativ 800 EUR pe durata celor 12 luni petrecute in Franta, la care se adauga cazare si cheltuielile de inscriere si acoperire sociala.
O experienta profesionala si personala de exceptie.
Pe termen lung:
Posibilitatea dezvoltarii carierei intr-o mare companie europeana

Niciun comentariu: