marți, 15 octombrie 2013

INGINER TEXTILIST - Brasov

Compania: PROMAR TEXTIL SRL
CANDIDATUL IDEAL:
Ingineria in domeniul textilelor este o vocatie pe care o descoperi poate din copilarie odata cu rochitele pentru papusi.
Daca esti absolvent al Facultatii de textile si ai pasiune pentru constructia articolelor de imbracaminte, doresti sa faci parte dintr-un colectiv entuziast si prietenos al unei companii in plina dezvoltare, te asteptam sa iti exprimi dorinta de a te alatura noua !

RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Cerinte post:
• Cunostinte de baza ale principalelor faze din procesul tehnologic pt. confectii
• Notiuni de baza in constructia tiparelor.
• Disponibilitate pentru relocare, firma avand sediul in mun.Brasov

DESCRIEREA COMPANIEI:
Promar Textil este o companie cu capital românesc, înfiinţată în 1994 având ca activitate principală producţia de articole textile de îmbrăcăminte.
În aceşti ani de activitate, compania a dobândit o experienţă bogată în utilizarea materialelor textile, firelor naturale şi fibrelor sintetice, tratamentelor umidotermice aplicate acestora, precum şi în operaţii specifice de întreţinere a acestora.
În toată această perioadă ni s-au alăturat parteneri externi, care la rândul lor au participat cu experienţa de zeci de ani în domeniul construcţiei vestimentare şi a proceselor de igienizare şi întreţinere a îmbrăcămintei de lucru şi protecţie, precum şi a textilelor utilizate în domenii speciale.
Toate aceste cunoştinţe acumulate s-au concretizat în anul 2009, într-o secţie nouă a companiei noastre numită „KROMATIC”, care vă poate sprijini în alegerea dumneavoastră privind necesitatea utilizării şi igienizării îmbrăcămintei profesionale sau a altor textile utilizate în domeniul dumneavoastră de activitate.
SURSA 

Costina Nicoleta Dobrin
Inspector RESURSE UMANE
 
SC PROMAR TEXTIL SRL – Head Office
BRASOV – 500460, Romania
Strada Lanurilor, nr.1
Telefon  +40 268 443205
                  +40 368 006003
Fax           +40 268 443203
E-mail: personal@promar.ro

Niciun comentariu: