joi, 23 octombrie 2014

Targ de cariera - Iasi

Pe 24 şi 25 octombrie se va desfăşura la Atriumul Palas Mall târgul „Angajatori de TOP”. Organizatorii promit că vor fi oferite 1.200 de locuri de muncă.
Vineri şi sâmbătă, pe 24 şi 25 octombrie, la Atriumul Palas Mall are loc târgul de carieră „Angajatori de TOP”. Evenimentul va reuni 30 de angajatori, 60 de specialisti HR şi va găzdui 5 workshop-uri şi conferinţe. În cele două zile organizatorii se aşteaptă ca 5.000 de vizitatori să aplice la peste 1.200 de locuri de muncă puse la dispoziţie de angajatori. Oportunităţile de carieră sunt adresate atât profesioniştilor, dar şi debutanţilor pe piaţa muncii şi, nu în ultimul rând, studenţilor. În cadrul ediţiei din această toamnă, 47% dintre joburi sunt pentru candidaţi cu 1-5 ani experienţă, 49% dintre posturi şi programe se adresează studenţilor şi personelor cu 0-1 ani experienţă, iar 3% dintre poziţii sunt pentru persoanele cu peste 5 ani experienţă în domeniu. „Compania noastră şi-a propus o creștere constantă în următorii ani, astfel încât vom continua să recrutăm atât în lunile următoare cât şi anul viitor atât pentru poziţii entry-level, cât şi pentru poziţii de specialişti şi manageri”, a indicat Anica Stoica, HR Country Coordinator la Continental România, una dintre companiile care va recruta cu ocazia evenimentului de la Palas.
Cele 30 de companii care au confirmat prezenţa la târg reprezintă domenii diferite de activitate, iar oferta joburilor este variată şi acoperă oportunităţi în departamente precum: dezvoltare software (23%), suport tehnic (13%), contabilitate (2%), achiziţii (4%), relaţii cu clienţii (24%), bancar (3%), vânzări (8%), inginerie (6%), resurse umane (1%), consultanţă (6%), telecom (4%), respectiv marketing (3%). În cadrul evenimentului Angajatori de TOP Iaşi din acest an există o serie de companii care participă pentru prima dată sau care au revenit după o perioadă lungă de timp: ArcelorMittal, Infosys, McDonald's România, Banca Comercială Română. Alături de acestea, vor fi prezente companii cu importante planuri de recrutare, printre care SCC Services, Capgemini, Xerox, Unicredit Business Integrated Solutions, Profi România, ProCredit Bank, Veo, Amazon, Thales Systems, I FUTURE, Fits, Comodo, TRW Airbag Systems, Feel IT Services, Continental, Cut-e, Brainspotting şi Open Mind Group. Mai multe detalii despre târgul de carieră Angajatori de TOP pot fi accesate pe www.hipo.ro.
Târgul oferă posibilitatea vizitatorilor de a participa la cinci workshop-uri şi conferinţe. Acestea reprezintă un cadru potrivit de interacţiune cu specialiştii în recrutare, manageri de departament sau top management. Temele abordate de companii în cadrul acestor prezentări sunt de interes pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, oferindu-le informaţii cu privire la etapele procesului de selecţie şi recrutare, oportunităţile de dezvoltare personală şi profesională la care pot aplica. Participarea la workshop-uri este posibila în baza preînscrierii pe pagina de internet menţionată în rândurile de mai sus.

Niciun comentariu: