marți, 17 februarie 2015

Asistent manager - Bucuresti

Dernier Cri srl, Str. Episcop Chesarie, Nr. 15, Bucuresti, Sect 4
Email: atelierviolet@yahoo.com
Radu Iftode: Tel.: 0743 421 501

Firma “Dernier Cri” functioneaza ca reprezentanta/agentie a partenerilor sai din SUA in Romania si are ca obiect de activitate contractarea in Lohn la terti a accesoriilor de moda, confectiilor si tricotajelor.

Descrierea postului: Asistent manager 

Conditie: poate fi un proaspat absolvent

Postul implica: Participarea activa la stabilirea tehnologiei de productie optime fiecarui articol tricotat, in conformitate cu mostra 0 sau cu eventualele retusuri necesare acesteia. Urmarirea productiei si controlul interfazic a acesteia pentru a diminua posibilitatea aparitiei defectelor si/sau intarzierilor de livrare. Gestionarea materiilor prime si a accesoriilor in raportul cu producatorii. CTC final si asumarea responsabilitatii acestuia. Activitatea este in principiu de birou, dar necesita si deplasari la contractori.

Cerinte: O buna intelegere a tuturor etapelor tehnologice de productie a tricotajelor pe masini rectilinii, cu precadere temeinice cunostinte de confectie si finisaj a acestora. Permis de conducere cat.B. Disponibilitate de a se deplasa la fabricile partenere din tara. Capacitatea de a-si asuma independent, cu responsabilitate si in cunostinta de cauza, decizii tehnologice. Cunostinte elementare de operare PC – Office, Mail, Internet, etc.

Constituie un avantaj: Experienta directa in productie (Creatie – Mostrare). Minime cunostinte de programare tricoturi (in orice sistem). Diploma in Ingineria Tricoturilor si a Confectiilor. Cunostinte de limba engleza si/sau italiana.

Beneficii: Salariu direct proportional cu experienta, cu crestere anuala garantata prin contract. Masina, telefon, diurna, concediu generos, prime in raport cu performanta. Program foarte flexibil. Atmosfera de lucru agreabila si cordiala.

Niciun comentariu: