duminică, 28 iunie 2015

Tehnician normator - TROTUSTEX srl Targu Trotus, Bogdanesti si Comanesti, judetul Bacau

"TROTUSTEX srl angajeaza normatori-tehniciani cu experienta anterioara in normarea muncii in industria confectiilor textile.

TROTUSTEX srl angajeaza 2-3 proaspat absolventi ai Facultatii de Textile-Pielarie dornici sa-si dezvolte aptitudinile si cunostintele asimilate in scoala.

Societatea ofera oportunitatea de a lucra intr-o companie moderna de confectii din Romania, la un nivel profesional, intr-un mediu dinamic si cu posibilitatea de dezvoltare a cunostintelor si aptitudinilor profesionale.

TROTUSTEX srl este societate romana cu capital integral strain, proprietatea grupului italian Alfredo Grassi SpA. Beneficiind de suportul logistic al societatii Alfredo Grassi SpA, lider in domeniu si prezenta pe piata din 1925, societatea TROTUSTEX produce Dispozitive Individuale de Protectie (DIP) cu tehnologie GORE-TEX®.

Prezenta in Romania de 19 ani societatea s-a dezvoltat pe toata valea Trotusului cu puncte de lucru in Targu Trotus, Bogdanesti si Comanesti, judetul Bacau. TROTUSTEX poate asigura intregul flux de productie de la magazia de materii prime, atelierul de modelistica CAD, sala LASER, sala de croit, pana la confectionarea produsului finit.

Persoana de contact: Sorin Hutu

Sediu: Targu Trotus, str. Principala 11/3, Bacau 607630

Tel. : 0234 347035, 0234 347031

Fax. : 0234 347054

E-mail: contact@trotustex.com

Punct Lucru: Bogdanesti, Jud. Bacau

Punct Lucru: Comanesti, str. Garii, nr.96, Jud. Bacau

http://www.trotustex.com"

Niciun comentariu: