vineri, 16 octombrie 2015

Ingineri proiectanti tipare textile - Piatra Neamt

 Job Hunting Trade - Piatra Neamt SURSA
Responsabilitati Povestea Sofiaman, o afacere de familie, a început acum peste 18 ani, în 1996, cu o pijama simplă, din bumbac. De atunci, au fost realizate peste 4 milioane de produse, Sofiaman devenind cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România.
Cu 8 magazine în toată ţara şi peste 300 de distribuitori naţionali, brandul oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi. www.sofiaman.ro

Responsabilitati: 

- Locatia Targu Neamt
- Analizeaza impreuna cu designerul prototipul noului model si face modificarile necesare obtinerii unui model de calitate;
- Verifica detaliile croite ale modelului;
- Întocmeste tabelul cu dimensiuni pentru confectionare prototip;
- Întocmirea unei documentatii primare pentru prototip;
- Transmite sectiei Croit tiparele pentru a se executa incadrarile si consumul de material;
- Realizeaza sabloanele necesare decuparii cupelor preformate si sabloanelor pentru semnat;
- Realizeaza gradarea tiparelor pe marimi;
- Propune pentru realizarea unei incadrari optime a componentelor produsului nou, cu consum mic de material. Cerinte - Studii universitare de profil - Confectii Textile constituie avantaj
- Experienta minima in confectii textile (1-2 ani);
- Cunostinte de limba engleza;
- Sa cunoasca cel putin un program de proiectare: GEMINI, GERBER (pentru postul de proiectare tipare);
- Capacitate de concentrare de lunga durata;
- Capacitate de analiza si sinteza, organizare si rigurozitate;
- Capacitate de lucru in echipa;
- Capacitate de asimilare noi programe sau tehnologii;
- Capacitate de adaptare la situatii noi, abilitati comunicare - flexibilitate, dinamism, meticulozitate, rapiditate in adaptarea la cerintele companiei. Beneficii Oferite - Pachet salarial motivant (tichete de masa)
- Cadru adecvat pentru dezvoltarea profesionala. Descrierea firmei Bun gasit,

Doresc sa-ti multumesc personal pentru interesul manifestat fata de una din pozitiile vacante din cadrul Job Hunting Trade, sau ale partenerilor nostri si ca urmare ne-ai trimis aplicatia ta. Acesta este un mesaj prin care iti confirmam primirea acesteia.

Dorim ca profilul si experienta ta personala sa se integreze cat mai bine in compania noastra sau a partenerilor nostri, astfel incat munca desfasurata sa fie o sursa de motivatie si incredere in capacitatile proprii.

Aplicatia ta va fi integrat in baza noastra de date si atunci cand avem confirmarea partenerilor nostri ca CV-ul tau corespunde cerintelor lor , ne vom simti onorati sa accepti invitatia noastra la un interviu.

Asteptam raspunsul tau cu domeniile de interes / orasul in care esti dispus(a) pentru angajare si un CV actualizat + poza.

In speranta ca asteptarile tale profesionale isi vor gasi implinirea cat mai curand, iti doresc mult succes in activitatea viitoare.

Cu consideratie, Traian Bocanet HR Specialist Job Hunting Trade

Job Hunting Trade este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 82891

Niciun comentariu: