marți, 6 aprilie 2021

Director Sucursala ICPI Bucuresti




Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Textile si Pielarie Bucuresti

Nivelul carierei: Senior (5-10 ani), Executive (>10 ani)
Tip job: Full time
Limbi vorbite: Engleză - Avansat
Adresa: 93 Strada Ion Minulescu, București
Salariu net pe luna: 1500 - 1700 €
Posturi disponibile: 1

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Textile si Pielarie Bucuresti organizeaza concurs pentru ocuparea unui post vacant de conducere de Director Sucursala ICPI, cu norma intreaga.

Conditii generale:
  • Cetatenie romana si/sau este cetatean UE cu domiciliul in Romania, bun cunoscator al limbii romane;
  • Absolvent de invatamant universitar de lunga durata cu diploma de licenta sau echivalenta avand gradul profesional de CS I sau CS II, respectiv profesor universitar, sau conferentiar universitar si detine diploma de doctor in stiinte – fapt dovedit de diplomele de studii universitare de licenta si de doctor;
  • Apt din punct de vedere medical fapt dovedit cu adeverinta medicala;
  • Mandatul pentru Director Sucursala ICPI este de 4 ani.
Conditii specifice:
  • Specialist in domeniul de activitate al institutului, sau domenii conexe, atestat cel putin ca cercetator stiintific grad II, respectiv conferentiar universitar, cu o vechime de minimum 5 ani in functie, dovedita prin copie certificata a carnetului de munca; pentru candidatii din cadrul institutului este suficienta o adeverinta avizata de catre compartimentul Resurse Umane care sa ateste experienta;
  • Atestat de absolvire a unor programe de studii, cursuri sau stagii de pregatire care au ca obiect managementul institutional, sau top management, din tara ori din strainatate;
  • Sa aiba referinte profesionale relevante pentru experienta in domeniul de activitate ;
  • Experienta de minimum 5 ani in activitatea de conducere a unei unitati de cercetare-dezvoltare, a unei subunitati a acesteia ori a unui compartiment de cercetare-dezvoltare (laborator, departament etc.) ori a unui proiect de cercetare realizat in consortiu.
Concursul se organizeaza la sediul INCDTP - Bucuresti, Str. Lucretiu Patrascanu, sector, Sala de Consiliu, etaj I si Sala de Sedinte, etaj III, in urmatoarele etape: selectia dosarelor de inscriere la concurs in perioada 6 mai 2021 – 7 mai 2021; interviul se va sustine in data de 24 mai, incepand cu ora 9.

Perioada de depunere a dosarelor de concurs este 1 aprilie 2021 – 5 mai 2021.

Relatii suplimentare se pot obtine pe site-ul Institutului National de Cercetare – Dezvoltare pentru Textile si Pielarie Bucuresti, la Sectiunea Cariera.

Nota: Datorită pandemiei provocate de noul tip de coronavirus COVID-19, concursul se poate desfasura online la recomandarile comisiei de concurs. Candidatii inscrisi vor fi informați în timp util cu privire la modalitatea de desfășurare a concursului.

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Textile si Pielarie

Str. Lucretiu Patrascanu nr. 16, Sector 3, Bucuresti, 030508, Romania

Email: office@incdtp.ro; certex@certex.ro

Tel.: +4.021.340.49.28

Fax: +4.021.340.55.15



Niciun comentariu: