miercuri, 8 februarie 2023

Manager de Producție Confecții Textile - Braila


 Sursa anuntului

https://hermosa.ro/index.php?route=information/contact

Căutăm un Manager de Producție Confecții Textile pregătit să își pună amprenta în dezvoltarea accelerată a unui brand românesc de succes

Oraș: Brăila

Lucrezi ca manager de producție în industria textilă? Se spune că in industria noastră nu te poți aștepta la mari oportunități financiare sau de creștere, dar noi vrem sa-ti aratam contrariul.

Suntem Hermosa și am pornit cu 4 maşini de cusut şi 3 angajaţi. Astăzi, aproape 30 de ani mai târziu, avem 100 de salariați, suntem prezenți în peste 100 de magazine cu afaceri de peste 5 mil. Euro anual - suntem un brand care știe ce înseamnă creștere.

Acum căutăm un nou profesionist care să ni se alăture în drumul spre succes din poziția de manager de producție confecții textile.

Avem planuri mari și obiective clar stabilite. Dacă te potrivești cu rolul, îți promitem că vei fi răsplătit pe măsura rezultatelor de business aduse.

La Hermosa te poți baza pe un venit competitiv, dar – mult mai important de atât – te alături unui business puternic, de viitor și plin de proiecte interesante la care vei construi alături de alți experți din industrie.

Însă înainte să ajungem acolo, descoperă dacă te potrivești cu profilul realizat de noi pentru rolul de manager de producție.

Îți respectăm timpul și iubim eficiența, așa că începem cu câteva motive importante pentru care să te oprești aici și să NU aplici la acest anunț:

NU aplica la acest anunț dacă:
  • Experiența ta pe un rol similar este de sub 3 ani
  • Nu activezi în industria textilă de cel puțin 10 ani
  • Ca manager, nu ai avut în subordine cel puțin 100 de persoane
  • Îți este dificil să lucrezi în echipă și nu te identifici cu poziția de lider
  • Ești o fire visătoare, creativă și dezorganizată - nu te consideri o persoană sistematică, care are o gândire procedurală
Descoperă mai jos calitățile și abilitățile pe care punem preț în căutarea următorului nostru manager de producție.

Ești potrivit pentru rolul de manager de producție dacă:
  • Ocupi de cel puțin 3 ani poziția de manager de producție
  • Activezi în industria de textile de cel puțin 10 ani și o cunoști ca pe propriul buzunar
  • De aceea cunoști utilajele folosite în industrie și ai un minim de abilități tehnice
  • Nu e prima dată când ai oameni în subordine: ai condus echipe de peste 100 de salariați
  • Si asta te-a ajutat să devii priceput în a pune omul potrivit la locul potrivit
  • Ai abilități de project manager și experiență în gestionarea resurselor financiare, umane sau de timp
  • Creezi cu ușurință proceduri și vezi rapid moduri de optimizare – gândirea ta analitică și experiența de management își spun cuvântul
  • Te simți inspirat în rolul de lider într-o companie aflată în plină creștere; știi că azi construiești o mică parte din ceva măreț
  • Pui întrebările potrivite iar experiența te-a învățat să găsești cauza reală din spatele unui blocaj

Dacă ai experiența și abilitățile necesare pentru rol, descoperă responsabilitățile acestuia:
  • Asiguri livrarea cantității potrivite de produse în deadline-ul stabilit
  • Coordonezi departamentele din cadrul fabricii: Croit, Confecționat, Confecționat la terți, Faze finale și Tehnic
  • Creezi, implementezi și optimizezi strategia pentru atingerea obiectivului de creștere a producției
  • Îți aduci aportul la atingerea obiectivului de mai sus prin dezvoltarea capacităților de producție
  • Vii cu idei de optimizare în urma analizei fluxurilor de producție
  • Gestionezi bugetul și optimizezi costurile
  • Gestionezi personalul: te ocupi de recrutare și inducție, gestionezi situațiile de neperformanță făcând un plan de redresare și te ocupi de concedieri atunci când este cazul
  • Monitorizezi și optimizezi procedurile departamentului de producție
  • Analizezi diferite proiecte Europene și te ocupi de implementarea acestora
  • Participi la ședința săptămânală de management și la ședințele zilnice și săptămânale cu coordonatorii
  • Păstrezi un canal de comunicare deschis cu fondatoriii companiei prin întocmirea de rapoarte de management
Ce oportunități ai din rolul de manager de producție la Hermosa:

Te răsplătim pe măsură. Ești răsplătit financiar pe măsura rezultatelor, contribuției și responsabilităților tale – iar impactul tău asupra afacerii se reflectă în veniturile tale.

Știm asta pentru că ești remunerat cu un salariu fix la care adăugăm un sistem de bonusare pe bază de rezultate.

Apoi, prin bonusul anual te răsplătim direct pentru aportul tău la bunăstarea businessului, acesta fiind corelat cu atingerea obiectivului anual de cifră de afaceri și de profit.

Educație continuă. Punem preț pe dezvoltarea ta personală și profesională. De aceea avem și un buget pentru educația și dezvoltarea ta.

Lucrezi cu profesioniști. Implementezi strategia de producție alături de 5 coordonatori de departamente, cu toții experți pe rolurile lor. Gestionezi, de asemenea, o echipă de 100+ de angajați performanți pe care îi vei putea coordona spre creșterea de business propusă.

Faci parte din echipa de top management. Mediul de muncă e foarte important - de aceea am pus bazele unei echipe de top management pe a cărei expertiză și experiență te poți baza. Construiești businessul împreună cu fondatorul și cu ceilalți top manageri la fel de ambițioși și de focusați pe rezultate ca și tine. Luați împreună decizii strategice și îndreptați cârma afacerii către creștere și performanță.

Ai spațiu să performezi. La Hermosa nu te vei “îngropa” în operațional și micromanagement. Infrastructura noastră de lucru testată și validată îți oferă timpul de care ai nevoie pentru a gândi și acționa strategic, pentru a avea un maxim de impact.

Lucrezi direct cu antreprenorul la dezvoltarea afacerii. Spre deosebire de o corporație, aici nu există câteva straturi de management între tine și fondator. Lucrezi direct cu antreprenorul care a pus bazele companiei.

*Ca să parcurgi cât mai ușor textul, am folosit forma de masculin. Așteptăm însă cu interes aplicații de la persoane de toate genurile.

Noi suntem Hermosa, prima alegere a femeilor care își asumă evoluția, libertatea și aleg feminitatea ca punct forte al identității și carierei lor.

Suntem o afacere de familie care a ajuns un important retailer român de modă. Ne mândrim cu drumul parcurs și cu rezultatele obținute, dar și cu echipa de profesioniști care a făcut totul posibil.

Aplica si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

1200 - 2000 € net / luna
Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani), Executive (>10 ani)
Galați, ...
Full time; 2 posturi

Niciun comentariu: