marți, 7 martie 2023

Workshop-ul “Textile în Iași – de la origini spre viitor” - Iași

 


Suntem onoraţi să vă invităm la workshop-ul “Textile în Iași – de la origini spre viitor” ce va avea loc în prezenţa dlui Oliver Landau şi cu participare oficială de la Assyst, ZSK Stickmaschinen GmbH, N&H și Madeira, în zilele de luni - miercuri, 27-29 martie 2023, începând cu orele 10, la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor, din B-dul Prof. Dimitrie Mangeron nr. 31, corp TEX1, parter.

Cu această ocazie, veți putea participa alături de dl Harald Grube de la ZSK la demostrații în timp real a mașinii de brodat cu braț liber Racer 2WL, veți vedea diverse moduri de lucru cu maxim 18 culori pe Sprint 7. Dacă aplicațiile tehnice prezintă interes pentru Dumneavoastră vă invităm împreună cu dl. René Gotolle de la ZSK în corpul TEX4 la prezentarea mașinii combinate JCZA 0109-550 (700) cu capete pentru broderie clasică și aplicații speciale – depunere fire tehnice. La cerere putem oferi demonstrații ale programelor de proiectare a broderiilor GIS BasePAC și EPC Win.
 
In premieră pentru România/Moldova, vom anunța începutul colaborării cu Assyst, lider european în programe de proiectarea îmbrăcămintei și a altor produse cusute asistată de calculator, atât 2D cât și 3D. Dl David Thery ne va expune noutățile și planurile de viitor ale companiei, iar dna Corina Gîdei ne va demonstra funcționarea programelor, cu posibilitate de import și prelucrare a datelor Dumneavoastră. Pentru ca evenimentul să fie sclipitor, vom testa mașina de aplicare cristale pe folii de transfer Homerun de la N&H

Madeira va prezenta, atât pe mașinile de brodat cât și într-o zonă dedicată, ață din viscoză sau poliester (lucios sau mat), ața specială acril/lână sau acril/bumbac, ața transparentă pentru aplicat paiete sau șnur și alte furnituri pentru broderie, consultanța fiind oferită de dl. Paolo Sciandrone și de colegul nostru Florin Petre.

Vă rugăm să aveţi amabilitatea de a confirma participarea dvs înainte de 20 martie 2023, la numerele de telefon 0722 489 438/ 0799 820 238 sau pe e-mail la adresa: sales@landau.ro.

Niciun comentariu: