luni, 18 septembrie 2023

Inginer tehnolog textilist


INVICTUS FORCE & SAFE SA Galati
https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/inginer-tehnolog-textilist/1696057

Candidatul Ideal

Inginer tehnolog textilist : 2 pozitii

1 pozitie – Entry level

Sunt agreate aplicatiile pentru nivel entry-level fara experienta pentru care avem o formula atractiva si motivanta de angajare cu conditia ca studiile superioare sa fie tehnice si de profilul avut in vedere – industria confectiilor textile. De asemenea pentru proaspetii absolventi de studii tehnice de profil textile ( persoane care de la data absolvirii pana la data aplicatiei nu sunt /nu erau semnatare ale unui contract de munca ) sunt acordate conditii speciale. Fiecare aplicatie va fi tratata individual iar conditiile relevate personal. Pachetul salarial de la care se pleaca este de 850 eur plus locuinta gratuita.

1 pozitie – Senior Level

Pachetul salarial – 1200 euro net + locuinta gratuita (pentru provincie)
Peste 3 ani de experiență în Confecții / Design vestimentar, Controlul calității, Inginerie,

Candidatul Ideal :
  • absolvent studii post liceale sau superioare de licenta in domeniul industriei de confectii textile sau similar
  • experienta de minim 3 ani in fabrica de confectii – departament tehnic, proiectare, planificare, calitate, productie
  • abilitati de comunicare cu echip
  • experienta in managementul unui proiect, organizare, prioritizare, urmarirea rezultatelor
  • cunostinte temeinice specifice domeniului atat de tehnologie cat si despre principiile calitatii
  • caracteristici de personalitate și aptitudini: leadership, inteligenta, intuitie, viteza, lucrul multi-task, determinare, atenţie la detalii.
Nu aplica daca:
  • nu esti o persoana expeditiva, cu atentie distributiva care lucreaza multi-task cu agenda si dead-line-uri;
  • nu cunosti excelent utilajele specifice industriei,
  • nu stii sa construiesti un proces tehnologic al unui articol sau un extras de materiale dintr-o specificatie tehnica de produs ,
  • nu stii sa lucrezi excelent cu Excel-ul, Internet Explorer, Word,
  • nu esti o persoana riguroasa, ambitioasa, orientata spre rezultate;
  • nu ai notiuni despre managementul echipei si al proiectelor
O scrisoare de intentie in care sa arati corespondenta dintre experienta si abilitatile tale si cerintele job-ului iti asigura un avantaj important.

Descrierea jobului

Suntem in progres de a mari si consolida echipa tehnica si cautam inginer / tehnician cu experienta in fabrica intr-un post similar de minim 3 ani. Candidatul ideal trebuie sa stapaneasca bine Excel, sa inteleaga o specificatie tehnica de produs, sa stie compuna un extras de materiale/accesorii componente, sa intocmeasca un proces tehnologic pe faze si operatii de productie pentru produse complexe ( hanorac, scurta cu mesada detasabila ), sa cunoasca temeinic utilajele specifice dintr-o fabrica, sa cunoasca calcul de productivitate, organizarea productiei si planificari de productie (calcul timp si personal necesar/contract).

Responsabilitatile postului sunt :
  • Pregatirea documentelor tehnice (Dosarul tehnic) pentru Constructorul de tipare / Modelier sau pentru Depart Productie, dupa caz. Dosar tehnic continand: Specificatia tehnica a clientului, Fisier electronic tipare, Extras de materiale cu consumuri medii pe fiecare articol, Flux tehnologic, Lista de coletare, Lista de utilaje si SDV –uri, Schita asezarii utilajelor cu punctele de alimentare, Calcul productivitate, diverse livrabile – sabloane, mostra/seria zero, dupa caz)
  • Realizarea mostrelor /seriilor zero conforme si in termen, necesare licitatiilor impreuna cu echipa de CTC si modelieri si licitatii
  • Managementul arhivei de mostre /serii zero, dosare tehnice, a arhivei electronice de tipare din Departamentul Tehnic
  • Managementul sistemului de asigurare a calitatii in productie (proiectarea in cadrul Dosarului tehnic de produs, a metodelor de asigurare si de control a calitatii)
Obiectivele de performanta sunt :
  • Mostrele de licitatii : Obtinerea in termen si conforme
  • Arhiva de dosare tehnice : up-datata si completata la zi
  • Arhiva de mostre si serii zero: up-datata si completa
  • Arhiva electronica de tipare : up-datata si asigurata trasabilitatea intre tipar + dosar tehnic + mostra de produs
Beneficii:

Oferim pentru provincie asigurarea costurilor de naveta si program flexibil sau chiar locuinta gratuita. Devenind membru in echipa INVICTUS ai taskuri clare, responsabilitati delimitate, timpul liber este respectat si beneficiezi pe langa salariu de bonusuri, tichete de masa si de vacanta, masa calda, transport conventie, concediu de odihna + zile libere platite de 32 zile lucratoare, indrumare profesionala si suport colegial.
Descrierea companiei

INVICTUS FORCE & SAFE S.A. este una dintre companiile de top specializata si recunoscuta pentru orientarea spre inovare si a calitatii / performantelor in productia de uniforme militare si echipamente de securitate, acoperind toate fazele de testare, proiectare, productie si logistica in spatii occidental amenajate /utilate de peste 4000 de mp. Am reusit si reusim datorita profesionalismului cu care lucram, pasiunii noastre in ceea ce facem, a orientarii spre dezvoltare continua, a consolidarii si specializarii echipei noastre si integrarii de tehnologii moderne.

Vrei sa vezi cine suntem si ce facem ? https://www.youtube.com/watch?v=-jycgXIE81A .
Vino sa lucrezi in conditii de lucru ca in occident cu pachet salarial motivant, oportunitati de invatare si de avansare si un colectiv super ! https://www.undelucram.ro/evaluari-invictus-force-safe-sa-totul-despre-mediul-de-lucru-66760

Expiră 23 Sept. 2023

Niciun comentariu: