marți, 14 februarie 2012

INGINER TEXTILIST - Botosani

 Sursa: http://www.bestjobs.ro/firme/artsana-romania/1183082/1
Descrierea postului:
Cerinte
Dorim sa uram “Bun venit!” in echipa Departamentului Tehnic unui proaspat absolvent in Inginerie Textila care sa impartaseasca cu pasiune valorile organizatiei noastre si care sa ni se alature in misiunea noastra, aceea de a dezvolta, produce si furniza produse de calitate la un cost competitiv.
Persoana selectionata va avea oportunitatea de a contribui la dezvoltarea proiectelor departamentului, interactionand cu celelalte structuri functionale ale Companiei.
Principalele sale activitati vor presupune gestionarea, prelucrarea, modificarea documentatiei tehnice: componente si consumuri de materii prime si materiale, schite si tabele de masuri.
Gandirea analitica, proactivitatea, orientarea spre rezultate, abilitatea de a lucra in echipa sunt competentele care completeaza profilul candidatului ideal. Cunostintele de limba engleza/italiana prezinta un avantaj.

Oferta (bonusuri, beneficii)
Pachet salarial competitiv, programe de dezvoltare profesionala, oportunitatea de a lucra intr-o firma moderna cu un sistem informatic ERP/SAP.

ARTSANA ROMANIA

http://www.artsana.com

Artsana Romania face parte dintr-o companie multinationala,  Artsana Group SPA, cunoscuta pentru brandurile si produsele sale, care in decursul anilor au castigat pozitii de leader pe piata si care garanteaza calitate si siguranta maxima.
Artsana Romania este principala unitate productiva pentru componentele textile Chicco, destinate in special carucioarelor si scaunelelor auto pentru copii.

 


Niciun comentariu: