miercuri, 6 ianuarie 2016

Inginer specializat in tricotaje - Oradea

www.mobiente.ro
Alexandru Vlahuta nr. 70, Oradea, Romania

Candidatul ideal

Societatea comerciala MOBIENTE S.R.L. cu sediul in Oradea, str. Alexandru Vlahuta nr. 70, ANGAJEAZA:

- Inginer – specialitatea tricotaje (confectie), cu experienta in domeniu;
- Maistru-tehnolog – specialitatea confectii tricotaje;
- Specialist marketing 

Conditii: cunostinte avansate de limba engleza si germana, scris si citit, operare calculator, permis de conducere categ. B.
  
Descrierea jobului

Se asigura conditii de munca deosebite si posibilitati de castig in functie de realizari. Personalul angajat beneficiaza periodic de stimulente financiare.

Sunt invitati sa aplice pentru angajare atat cei care sunt calificati cat si cei care doresc sa invete o meserie si sa se califice la locul de munca.

Detalii si informatii se pot obtine la sediul societatii din Oradea, str. Alexandru Vlahuta nr. 70 in zilele de luni - vineri, orele 08:00 - 17:00 si la telefon:
0259.418.519
0259.447.258
0749.500.100

Descrierea companiei

Infiintata in 1995, societatea are o bogata experienta in domeniul tricotajelor si confectiilor si reprezinta unul dintre cei mai importanti producatori din tara cu capital integral romanesc.

Calitatea produselor executate de MOBIENTE S.R.L. este recunoscuta si apreciata la nivel international iar produsele fabricate sunt destinate exportului.
  
Compania a implementat un program de investitii, din fonduri proprii si prin programul POR, finalizat in toamna anului 2014 si are in pregatire un nou program pentru perioada imediat urmatoare.

Prin investitiile efectuate, societatea a creat noi locuri de munca.

Niciun comentariu: