miercuri, 1 februarie 2017

Inginer normare - Estelnic (Covasna)

Ready Garment Technology (RGT), pentru fabricile din judeţul Covasna, angajeaza:

Inginer normare

Cerintele postului le gasiti descrise mai jos dar dorinta cea mare este sa gasim candidati cu atitudine pozitiva si dornici sa se alature unei echipe competitive.
  • studii universitare tehnice (in domeniul textilelor reprezinta un avantaj) 
  • experienta in productie (3 - 4 ani), 
  • cunostinte in domeniul normarii si ergonomiei muncii 
  • experienta in eficientizarea si optimizarea operationala 
  • experienta in organizarea fluxului de fabricatie. 
Aplicatiile le asteptam la adresa: jobs@drbockindustries.com

Despre RGT Romania

Ready Garment Technology este parte a grupului Dr. Bock Industries AG, listat la bursa din Viena.

In ultimii ani s-au facut investii importante, accentul investițiilor a fost pe extinderea capacităților de producție, sisteme de management și proiecte de software. Investițiile în extinderea capacităților de producție și îmbunătățirea eficienței au avut loc mai ales la Baraolt. Din februarie 2016, unitatea de producție PLATANUS din Baraolt a dublat spațiul de producție/depozite la 4000 mp. Totodată, firma a investit, în premieră în România, în Magazia Automată „AUTOSTORE”, un sistem complet automat, folosit pentru a gestiona volumul mare de accesorii.

Printre investițiile din 2016 se numără un sistem de colectare a datelor în timp real în toate unitățile de producție în România și Ucraina, în valoare de 700.000 de euro. Bazat pe tehnologia RFID de conexiune cu procesarea datelor cu wireless, proiectul este planificat să fie finalizat în 2017. Totodată, firma a început un proces de certificare pentru toate unitățile de producție, care include SA 8000 Social Compliance, ISO 9001 Managementul Calității și ISO 140001 Managementul Mediului.

Niciun comentariu: