sâmbătă, 14 august 2021

INGINER TEHNOLOG IN INDUSTRIA CONFECTIILOR TEXTILE - Buzau, Rimnicu-Sarat, Braila, Galati, Iasi

 


INVICTUS FORCE&SAFE S.A.

Oraș de lucru: Buzau, Rimnicu-Sarat, Braila, Galati, Iasi
Nivel carieră: Mid-Level (2-5 ani)
Nivel studii: Calificat
Tip job: Full time
Departament: Productie, Industrie, Textila

Candidatul ideal

Suntem in progres de a mari si consolida echipa tehnica si cautam un inginer specialist cu experienta de productie in fabrica intr-un post similar de minim 3 ani. Candidatul ideal trebuie sa stapaneasca bine Excel la nivel utilizator experimentat, sa inteleaga o specificatie tehnica de produs, sa stie compuna un extras de materiale/accesorii componente, sa intocmeasca un proces tehnologic pe faze si operatii de productie pentru un produs complex ( hanorac, scurta cu mesada detasabila ), sa cunoasca temeinic utilajele specifice dintr-o fabrica, sa cunoasca calcul de productivitate, planificari de productie (calcul timp si personal necesar/contract) .

Daca te identifici cu cerintele si te consideri o persoana destoinica care poate prezenta la cerere recomandari, deschisa sa invete lucruri noi, atunci inscrie-te pe lista noastra la resurse@invictus.com.ro sau trimite un sms la nr 0748179012 si vei primi toate informatiile despre program, taskuri, beneficii.

Oferim pentru provincie asigurarea costurilor de naveta si program flexibil sau chiar locuinta gratuita. Devenind membru in echipa INVICTUS ai taskuri clare, responsabilitati delimitate, timpul liber este respectat si beneficiezi de bonusuri, tichete de masa si de vacanta, masa calda, transport conventie, concediu de odihna de 32 zile lucratoare, indrumare profesionala si suport colegial. Aici sunt recunoscuti si recompensati profesionistii, oamenii harnici si seriosi . Vrei sa vezi cine suntem si ce facem ?
Vezi AICI https://www.facebook.com/EchipamenteMilitareInvictus/posts/3773529126085201 si AICI https://www.youtube.com/watch?v=-jycgXIE81A. Vino sa lucrezi in conditii de lucru ca in occident cu pachet salarial motivant, oportunitati de invatare si de avansare si un colectiv super ! https://www.undelucram.ro/evaluari-invictus-force-safe-sa-totul-despre-mediul-de-lucru-66760

Descrierea companiei

INVICTUS, marca inregistrata are o experienta de peste 28 de ani in domeniul confectiilor textile.

Compania noastra este in prezent unul dintre principalii furnizori de echipament militar pentru organismele guvernamentale din Romania: Armata, Jandarmerie, Pompieri.


INVICTUS FORCE & SAFE S.A. - Galati
  • Comuna Vanatori, DN26, km 6, Strada Foltanului, nr. 1E
  • Tel: +40-336.802.043
  • Fax: +40-236.464.183
  • Email: office@invictus.com.ro

Niciun comentariu: