joi, 3 iulie 2014

CONTROLOR TEHNIC DE CALITATE - Bucuresti

Suntem o companie cu radacini adanci in timp, o companie pentru care istoria reincepe in anul 1991, data la care ne-am infiintat prin reorganizarea celei mai mari intreprinderi de confectii textiledin Romania la momentul respectiv, Intreprinderea de Confectii si Tricotaje Bucuresti (ICTB).
Am pornit la drum cu o echipa experimentata si cu un important capital de entuziasm si pasiune, avand incredere in etapele de dezvoltare pe care urma sa le parcurgem.
Din acest an CONFLUX intra intr-un amplu proces de modernizare in urma caruia va dispune de sala de mese, cabinet medical multifunctional si, in viitor, de un spatiu de joaca si supravegherepentru copii in perioada vacantelor.
Misiunea pe care ne-am asumat-o este aceea de a pune la dispozitia clientilor nostri un sortiment variat de confectii textile de calitate, folosindu-ne de atuurile noastre cele mai importante: serviciile tehnice complexe si echipa experimentata, specializata in activitatea de proiectare.
Valorile pe care le pretuim si care ne calauzesc in activitatea noastra zilnica sunt calitatea si competitivitatea, complexitatea si diversitatea productiei, promptitudinea si flexibilitatea in relatia cu clientii, gradul de satisfactie a angajatilor, crearea unui mediu de lucru placut si confortabil.
Descriere job:
CTC-ist final pentru imbracaminte pentru femei. Productia este destinata exportului.
Cerinte:
Calificare in domeniu si min. 5 ani experienta.
Oferta:
Salarii motivante. Acordam tichete de masa si abonament transport. Acordam prima de vacanta si cu ocazia sarbatorilor de Paste si de Craciun.
Asiguram cazare pentru solicitantii din provincie !!

Niciun comentariu: