marți, 1 iulie 2014

Inginer textilist - Botosani

Artsana Romania face parte dintr-o companie multinationala, Artsana Group SPA, cunoscuta pentru brandurile si produsele sale, care in decursul anilor au castigat pozitii de leader pe piata si care garanteaza calitate si siguranta maxima.

Artsana Romania este principala unitate productiva pentru componentele textile Chicco, destinate in special carucioarelor si scaunelelor auto pentru copii.

Cerinte
  • Dorim sa uram “Bun venit!” in echipa Departamentului Tehnic unui Inginer Textile care sa impartaseasca cu pasiune valorile organizatiei noastre si care sa ni se alature in misiunea noastra, aceea de a dezvolta, produce si furniza produse de calitate la un cost competitiv.
  • Persoana selectionata va avea oportunitatea de a contribui la dezvoltarea produselor noi si a celor lansate in productie, interactionand cu celelalte structuri functionale ale Companiei.
  • Gandirea analitica, proactivitatea, orientarea spre rezultate, abilitatea de a lucra in echipa sunt competentele care completeaza profilul candidatului ideal.
  • Competentele lingvistice - engleza/italiana prezinta un avantaj.
Oferta (bonusuri, beneficii)
Pachet salarial competitiv, programe de dezvoltare profesionala, oportunitatea de a lucra intr-o firma moderna cu un sistem informatic ERP/SAP.

Asteptam CV-uri la adresa de email : cristina.cioclu@artsana.com

Niciun comentariu: