duminică, 12 ianuarie 2014

Sef Atelier Creatie – Proiectare imbracaminte Bucuresti

SC CONFLUX SA din Bucuresti angajeaza Sef Atelier Creatie – Proiectare imbracaminte
CANDIDATUL IDEAL:
- Absolvent al unei institutii de invatamant superior cu profilul confectii textile
- Minim 5 ani experienta pe un post similar
- Cunostinte de limba franceza si engleza
- Cunostinte PC
- Profesionist, autodidact, organizat, chibzuit, loial si responsabil
- Tenace, autoritar si consecvent
- Capacitate de analiza, sinteza si comunicare
- Spirit antreprenorial
RESPONSABILITATI / BENEFICII:
RESPONSABILITATI : Programarea, organizarea, urmarirea si controlul activitatii de proiectare constructiv – tehnologica si a atelierului de microproductie.
BENEFICII:
Salariu atractiv, tichete de masa, abonament transport.
Oferta se adreseaza atat candidatilor cu domiciliul stabil in Bucuresti, cat si celor din provincie pentru care asiguram locuinta de serviciu.
DESCRIEREA COMPANIEI:
Suntem o companie cu radacini adanci in timp, o companie pentru care istoria reincepe in anul 1991, data la care ne-am infiintat prin reorganizarea celei mai mari intreprinderi de confectii textile din Romania la momentul respectiv, Intreprinderea de Confectii si Tricotaje Bucuresti (ICTB).
Am pornit la drum cu o echipa experimentata si cu un important capital de entuziasm si pasiune, avand incredere in etapele de dezvoltare pe care urma sa le parcurgem.
Din anul 2008, Conflux a demarat un program amplu de investitii pentru reabilitarea sediului social si a punctului de lucru, a facilitatilor conexe, precum si pentru modernizarea si completarea dotarilor tehnice.
Conflux este acum o societate care produce articole de imbracaminte pentru femei si copii in sistem lohn si semilohn, organizata si structurata dupa principii traditionale, dar adaptata cerintelor impuse de economia de piata moderna.
Misiunea pe care ne-am asumat-o este aceea de a pune la dispozitia clientilor nostri un sortiment variat de confectii textile de calitate, folosindu-ne de atuurile noastre cele mai importante: serviciile tehnice complexe si echipa experimentata, specializata in activitatea de proiectare.
DATE CONTACT:
 
Str. Sabinelor nr. 8 sector 5 Bucuresti
Tel. 0722.430.831; 021.337.15.13

Niciun comentariu: